Meniu Revelion 2017-2018


Gustare

Terina de Pui cu Fistic, Jeleu din Cascaval Gouda

Trio de Biscuite cu Pasta de Branza, Ceapa Caramezizata si Somon Fume

Bombon de Ficat de Pui cu Crocant de Portocala

Rulada de Cascaval cu Struguri si Crusta de Nuca

Duet de Icre pe Foietaj cu Germeni de Praz

Ou in Glazura de Susan Negru Umplut cu Anchoa

Mini Piftie de Curcan

Tortilla cu Rucola, Crema de Branza Feta si Salam Chorizo

Briosa de Gorgonzola cu Dulceata de Struguri


Peste

Rulouri de Salau cu Bezea de Lamaie, Ratatouille de Legume cu Ulei de Susan,

Sos Cremos de Lamaie si Ardei Copt


Fel de Baza

Pulpa de Rata Confiata si Coasta de Porc Marinata in Cimbrisor

Cartofi Capri si Salata de Muraturi


Desert

Mousse de Ciocolata de Casa cu Chipsuri de Ciocolata si Alune Coapte


Pachet Bar

Apa minerala/plata, Coca Cola, Fanta, Santal, Vin Feteasca Regala , Cabernet Sauvignon, Roze ( cramele Recas),

Sampanie (la trecerea dintre ani), JB, Absolut, Gin Tonic, Campari, Cinzano, Crema Whisky, Espresso, Cappucinno.


Programul artistic va fi sustinut de artisti profesionisti de muzica de petrecere (Live) si DJ


Pretul meniului este de 330 lei/pers (TVA inclus)

Pentru rezervari: tel 0730 094 662

0722 797 639